ONLINE RENDELÉS

 

VÁSÁROLJON OTTHONRÓL!

Hogy Önnek a vásárlás minél kényelmesebb és rugalmasabb legyen, boltunkban lehetőség van Online vásárlásra.

A rendelés menete:

Ha Ön eldöntötte, hogy mely termékeket szeretné megvásárolni, írásban, e-mail formájában megrendelheti nálunk. A termékeket pontos megnevezéssel, ha lehet cikkszámával és a mennyiségek pontos megadásával sorolja fel, hogy mit szeretne vásárolni. Megrendelést kizárólag írásban tudunk elfogadni a félrehallás vagy félreértések elkerülése végett. Természetesen ha felmerülő kérdései vannak, telefonon nyugodtan kereshet minket, szívesen állunk rendelkezésére.

A megrendelés beérkezésekor megrendelőlapot állítunk ki, melyet elküldünk az Ön részére. A megrendelőlap tételesen tartalmazza a megrendelt termékeket, azok pontos mennyiségével és árával együtt, továbbá a kiszállítás költségét is, ha igényelte a házhoz szállítást.

Ha a megrendelőlapot leellenőrizte és mindent rendben talált rajta, akkor írásban vissza kell igazolni, hogy elfogadja a megrendelést. Továbbá kérjük, hogy küldje el részünkre az elérhetőségei mellet a számlázási nevet és címet. Cég esetén az adószámra is szükségünk lesz. Magánszemély esetében akkor kérjük el az adószámot, ha a számla ÁFA értéke meghaladja a 100 000.- Ft-ot

Ha Ön visszaigazolta, hogy elfogadja a megrendelést, akkor számlát küldünk a vételár elutalásához.

Az utalás beérkezésekor aktiváljuk a megrendelést és az árut behozatjuk boltunkba, vagy ha a megrendelésben kérte, akkor kiszállítjuk a megadott szállítási címre.

Ha csak árajánlatot szeretne kérni, itt azt is minden további nélkül megteheti.

Megrendelését az alábbi mezők kitöltésével elküldheti részünkre. Ha képet vagy alaprajzot is szeretne küldeni, akkor kérjük a megrendelést az sbsparketta@gmail.com címre szíveskedjen elküldeni, saját e-mail fiókjából.

Facebook