Szolgáltatások

 
 

SZOLGÁLTATÁSAINK

    • Házhoz szállítás
    • Szaktanácsadás
    • Árajánlat készítés
    • Visszahívás
    • Parkettázás

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Ingyenes vagy kedvező díjszabású szolgáltatás az ország egész területén. A házhoz szállítás díja mindig a vásárolt áru mennyiségétől és a kiszállítás helyének távolságától függ. A kiszállítás díja mindig egyedi elbírálás alapján történik.

Átmenetileg a házhoz szállítást futárszolgálattal vagy külső szállítóval tudjuk elvégezni!

SZAKTANÁCSADÁS

Vegye igénybe ingyenes szaktanácsadásunkat. Bármilyen kérdése merül fel, hívjon minket bizalommal vagy látogasson el a XVI. kerületi boltunkba, ahol szívesen állunk rendelkezésére. Az ingyenes szaktanácsadás nem jár semmiféle vásárlási kötelezettséggel.

ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

Kérjen személyre szabott, ingyenes árajánlatot. Küldje el email címünkre tervrajzát, vázlatát egy pontos leírással mellékelve. Mi kiszámoljuk Önnek a szükséges parketta mennyiséget a kellékanyagokkal és kiegészítőkkel együtt, amire kap egy komplett, részletes árajánlatot.

VISSZAHÍVÁS

Vegye igénybe ingyenes visszahívás szolgáltatásunkat! Ez amellett, hogy önnek nem kerül semmibe a telefonálás, nekünk is jó, mert a visszahívást arra az időszakra tudjuk időzíteni amikor kevésbé nagy a forgalom a boltunkban.

PARKETTÁZÁS

Ha nálunk vásárolja parkettáját, padlóját, szakképzett burkoló partnereink kedvező áron végzik el a parkettázási munkát, melyhez természetesen garancia is jár.

 

 

Facebook