013900-Bambusz parketta – fonott – ANTIK VÉSETT VASFA – JNZ-8059-ASW-I – KIFUTÓ!

Show all

013900-Bambusz parketta – fonott – ANTIK VÉSETT VASFA – JNZ-8059-ASW-I – KIFUTÓ!


Akciós Ár:
13 900.- /m²
Régi ár:
15 490/m²
Gyártó:
Exoticworld
Termékcsalád:
Art
Cikkszám:
JNZ-8059-ASW-I
Anyaga:
Tömör bambusz
Vastagság:
14mm
Felülete:
pácol, lakkozott
Fózolás:
mikro fózolt
Rendszere:
csaphornyos
Ragasztást igényel:
igen
Felhasználási terület:
beltér
Padlófűtésre alkalmas:
nem
Antisztatikus:
igen
Antibakteriális:
igen
Antiallergén:
igen
Vízálló:
nem
Panelméret:
920x132x14mm
Rendelési egység:
1 csomag
Csomag tartalom:
1,943 m²
Származási hely:
Kína
Garancia:
10 év

Elérhetőség: Külső raktárról. 1-4 munkanap.

Szükséges kiegészítők:

 • Ragasztó
 • Szegélyléc
 • Szegélyléchez ragasztó
 • Burkolatváltó és végzáró profilok

ART® BAMBUSZ PARKETTA

Csaphornyos rendszerű bambusz svédpadló. Lerakása teljes aljzatragasztással történik.

Az Exotic World ART bambusz parkettái a prémium minőséget képviselik. Főbb jellemzőjük a változatos és egyben különleges, a megszokottól eltérő színek. A parketták megfelelnek minden nemzetközi előírásnak és szabványnak. A természetes felületek és a magas minőség miatt a legközkedveltebb padlók egyike. A bambusz parketta korunk egyik legkedveltebb padló burkolata, a természetes anyagokból készülő parketták közt. Népszerűségét egyedi megjelenésének, nagy terhelhetőségének és környezetbarát mivoltának köszönheti. A bambusz sok jellemvonása hasonlít a keményfáéhoz, azonban a bambusz nem fa, hanem egy fűféle. Ennek nagy előnye, hogy rostszerkezete sokkal sűrűbb és erősebb a keményfák rostszerkezeténél. A bambusz megújuló, környezetbarát forrás, mert minden keményfánál sokkal gyorsabban nő. A tavaszi szezonban, mikor a bambuszhajtás kibújik a földből, az első 24 órában akár 1 métert is nőhet. A bambusznád hat hónap alatt megnő és éretté válik. Parketta nyersanyagnak az 5-6 éves törzset használják fel, mert rostszerkezete ekkorra lesz teljesen sűrű és erős. A bambusznádnak több mint 1000 változata létezik a világon, de parketta gyártásra egyedül a Mao bambusz alkalmas, az átmérője, szerkezete, sűrűsége és erőssége miatt. A gyors növekedésének köszönhetően a bambusz parketta remek globális alternatíva a korlátozottan kitermelhető keményfákkal szemben, mivel a keményfák újranövekedése több évtizedig is eltarthat.

KÖRNYEZETVÉDELMI SZEMPONTOK

A globális erdészet folyamatos kitermelésének egyenes következménye a káros környezeti és éghajlati változás. Emiatt a környezetvédelem, az újrahasznosítás és a megújuló források használata egyre népszerűbbek, mert ezek lassítják az erdők kiirtását. A bambusz a környezetére is jó hatással van, mert elterülő gyökér rendszere segít stabilizálni a talajt és megakadályozza az eróziót. A bambusz törzsnek kiemelkedő a tűrőképessége, emellett pedig ellenáll a gombáknak, rovaroknak és kártevőknek, ami magát, a kész bambusz parkettát is jellemzi. Az emberiség a fejlődése során egyre szélesebb körben és egyre nagyobb mennyiségben használt keményfát, ami azt eredményezte, hogy bolygónk erdői megritkultak, részben eltűntek és egyre kevesebb a kitermelhető alapanyag. A kitermelés kritikus pontra érkezett és a keményfa alapanyag kezd hiánycikké válni. Ára folyamatosan emelkedik. A bambusz egy kiváló alternatíva a keményfa kiváltására, ezért egyre szélesebb körben használják. Népszerűsége egyre nő és az építő ipar mellett már számtalan helyen használják. Az általunk forgalmazott bambusz parketták iránt is egyre nagyobb az érdeklődés mind a hazai, mind a nemzetközi piacon egyaránt. A bambusz termékeket egyedülálló tisztaság, természetes elegancia, különleges szín és megjelenés, valamint tartósság jellemzi. Ezek a tulajdonságok ritkán lelhetők fel más fatermékekben. A vásárlók körében emiatt is nagyon kedveltek.

Az ART® bambusz parketta főbb jellemzői:

 • Nem szálkásodik.
 • Nem gyúlékony.
 • Nem korhad.
 • Nem dohosodik.
 • Kimagaslóan rugalmas.
 • Kimagaslóan terhelhető és kopásálló.
 • Antisztatikus.
 • Antiallergén.
 • Káros anyagoktól mentes.
 • Rovaroktól, kártevőktől és gombáktól mentes.
 • Természetes alapanyagának köszönhetően színe és mintázata változatos.
 • Akár falburkolatként is használható.
 • Környezettudatos megoldás.
 • Természetes életteret biztosít.

A BAMBUSZ TERMÉKEKET EGYEDÜLÁLLÓ TISZTASÁG, TERMÉSZETES ELEGANCIA, KÜLÖNLEGES SZÍN ÉS MEGJELENÉS, VALAMINT TARTÓSSÁG JELLEMZI. EZEK A TULAJDONSÁGOK RITKÁN LELHETŐK FEL MÁS FATERMÉKEKBEN. A VÁSÁRLÓK KÖRÉBEN EMIATT IS NAGYON KEDVELTEK.