015990- BambooMarket – Vízálló SPC padló – 5,5mm – FONOTT GŐZÖLT BAMBUSZ DESIGN – CSPC

006990- CLASSEN CERAMIN – Vízálló kompozit (SPC) padló – PRO NATURE – ERNE – 61867 – 4mm_AC6/34_4V – BOMBA ÁR! KÉSZLET EREJÉIG!
2024-06-12
013490- FAUS – Vízálló laminált padló – COSMOPOLITAN 4V – LONDRES OAK – S177188 – 8mm_AC5/33_4V
2024-08-08
Show all
Akciós Ár:
15 990.-/m²
Elérhetőség
1-2 hét
Régi ár:
16 990.-/m²
Info:
1mm integrált IXPE lépészajcsökkentő hordozóréteggel ellátott
Termékcsalád:
BambooMarket
Cikkszám:
CSPC
Anyaga:
kompozit
Vastagság:
5,5mm
Kopásállóság:
AC5/IP33
Kopóréteg:
0,55mm
Felülete:
strukturált
Szín:
Gőzölt
Fózolás:
MV4
Rendszere:
klikkes
Ragasztást igényel:
nem
Felhasználási terület:
beltér
Padlófűtésre alkalmas:
igen
Vízálló:
igen
Panelméret:
1220x181x5,5mm
Rendelési egység:
1 csomag
Csomag tartalom:
2,21m²
Csomag súly:
21,9 Kg
Származási hely:
Olaszország
Garancia:
20 év

Szükséges mennyiség: 0

Szeretne azonnal ajánlatot kapni?

Nálunk itt megteheti gyorsan és egyszerűen. Küldje el innen azonnali ajánlatkérését.

A MEGJEGYZÉST KITÖLTVE : "adja meg a fogadó aljzat típusát" lesz-e padlófűtése?" fehér vagy színazonos szegélylécet kér?" folyóméter mennyisége és cikkszáma/típusa?"

    EZ AZ AJÁNLAT KÉRELEM NEM ONLINE RENDELÉS. NEM VAGYUNK WEBÁRUHÁZ!

    A MEGRENDELT SZÍNŰ PADLÓT MINDIG ÉRDEMES SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENI!

    A weben talált padló színe, mindig eltérhet a padló valós színétől, ezért élőben érdemes megtekinteni bemutatótermünkben.

    Elérhetőség: Rendelésre! (1-2 hét)

    Kényelmesebb és barátságosabb otthonok

    Az SPC (Stone Plastic Composite) padló a régi PVC padló evolúciója. 75% kőből, 23% újrahasznosított műanyagból és 2% teljesítménynövelő adalékokból áll. Ezért nagyrészt természetes anyag, de azzal az előnnyel, hogy sokkal elegánsabb, mint egy normál fahatású laminált vagy PVC padló, és kellemes meleg érzetet ad otthonunknak. Nincs hidegérzet, és ez jelentősen hozzájárul a jó közérzet megteremtéséhez otthonunkban.

    Több ügyfelünk is megerősítette már, hogy a szobák határozottan barátságosabbak lettek a bambusz kivitelű SPC padlóburkolat beépítése után.

    A karamell szín különösen meleget és meghittséget kölcsönöz a háznak , kényelmessé és barátságossá téve otthonunkat.

    A BambooMarket SPC elemekkel borított padló szigetel és részben a zajtól is, köszönhetően a beépített zajcsillapító aljzatnak.

    A BambooMARKET 100% Waterproof SPC Flooring.

    Szuper ellenálló

    Végre egy erős padló! Tűsarkú cipő, ütések, leeső tárgyak nem okoznak kárt, a 0,55 mm-es kopásállóságú BambooMarket SPC padló (a legellenállóbb)  nem kopik az intenzív és hosszan tartó használattól . Ráadásul foltálló és vízálló felülete ideálisan alkalmazható konyhai használatra!

    Könnyen tisztítható

    Az SPC padló elemei már matt felülettel vannak kezelve, amin nem tapad meg  a szennyeződés és rendkívül könnyen tisztítható. Konyhába és fürdőszobába is alkalmas! Az SPC padló vízálló és nem deformálódik.

    Kifinomult

    A panel teljes vastagsága  5,5 mm a már beépített integrált aljzattal együtt: a BambooMarket SPC modell ideális azok számára, akiknek pénztárcakímélő felújításra van szükségük, vagy magassági problémáik vannak a belső ajtókkal és francia ablakokkal; alkalmas régi padlók burkolására, amelyek esztétikailag már nem megfelelőek.

    Nagyon könnyen telepíthető

    Az SPC padlót talán a legegyszerűbb telepíteni: a panelek vágásához használjon egyszerűen kézi erős pengés Sniccer vágóeszközt, majd törje le a kezével (hihetetlen, de igaz!). A telepítéshez egyszerűen helyezze az előkészített paneleket egymás mellé, majd illessze őket egymáshoz. Tökéletes megoldás barkácsoláshoz , azonnal telepíthető és használható!

    Nincs formaldehid!

    A BambooMarket SPC padló nem bocsát ki formaldehidet, mivel a gyártási folyamat során nem adnak hozzá ragasztót. Ezért ez egy olyan padló, amely nem bocsát ki káros anyagokat , így javítja a beltéri levegő minőségét.

    MI AZ SPC?

    SPC, azaz Stone Plastic Composit. Ásvány őrlemény, polimerekkel ragasztva. Egy innovatív, modern kompozit anyag, ami garantálja a BambooMarket SPC padlók maximális tartósságát, méret- és vízállóságát. A  BambooMarket SPC padlók természetes anyagokból készülnek, PVC, ftalát és oldószer mentesek, ezért teljes mértékben környezet és gyermek barátak. A 100% vízállóság miatt fürdőszobába és egyéb vizes helyiségbe is rakhatók és ezáltal a jelenlegi trendek szerint az egész lakás egybefüggően, egy fajta padlóval burkolható. A BambooMarket SPC padlók kiválóan alkalmasak padlófűtésre, mivel nagyon alacsony hő ellenállással és dilatációs képességgel rendelkeznek. További előnyük, hogy ragasztás nélkül is könnyen lerakhatók. A BambooMarket SPC padlók otthoni és közületi felhasználásra alkalmasak egyaránt.

    A FONOTT BAMBUSZ DESIGN SPC padló legfőbb előnyei

    TELJESEN FONOTT GŐZÖLT BAMBUSZ HATÁS!

    • Vízálló
    • Integrált beépített aljzat (csak párazáró kell hozzá)
    • Könnyen tisztítható
    • Klikkes rendszer, könnyen telepíthető
    • Alacsony beépítési magasság
    • PVC, klór és lágyító mentes
    • Ideális konyha és fürdőszoba burkolására is
    • Vizesen sem csúszik
    • Jól tűri a hőmérséklet ingadozást
    • Minimálisan dilatál
    • Alacsony lépészaj
    • Kiváló lépéskomfort
    • Meleg hőérzet
    • UV, vegyszer és parázs álló
    • Fonott bambusz megjelenés
    • Újrahasznosítható
    • Kiváló minőség

     

    gdpr-image
    Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
    Bővebben