HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Kiszállítási szolgáltatás akár az ország egész területén. A házhoz szállítás díja mindig a vásárolt áru mennyiségétől és a kiszállítás helyének távolságától függ. A kiszállítás díja mindig egyedi elbírálás alapján történik. A házhoz szállítás alap esetben "kapuig" történik, de szükség esetén, külön megegyezés szerint rakodás is kérhető. A szállításról további részleteket a Vásárlói tájékoztató 5. pontjában talál.


VISSZAHÍVÁS

Vegye igénybe ingyenes visszahívás szolgáltatásunkat! Ez amellett, hogy önnek nem kerül semmibe a telefonálás, nekünk is jó, mert a visszahívást arra az időszakra tudjuk időzíteni amikor kevésbé nagy a forgalom a boltunkban.

SZAKTANÁCSADÁS

Vegye igénybe ingyenes szaktanácsadásunkat. Bármilyen kérdése merül fel, hívjon minket bizalommal vagy látogasson el a XVI. kerületi boltunkba, ahol szívesen állunk rendelkezésére. Az ingyenes szaktanácsadás nem jár semmiféle vásárlási kötelezettséggel.


PARKETTÁZÁS

Ha nálunk vásárolja parkettáját, padlóját, szakképzett burkoló partnereink kedvező áron végzik el a parkettázási munkát, melyhez természetesen garancia is jár.

 


FONTOS! A rossz tapasztalatok miatt a szegélylécek, burkolatváltó profilok és egyéb hosszú, vagy sérülékeny termékek futárral történő szállítását felfüggesztettük, mivel ezek a termékek rendszeresen sérülten érkeznek meg a megrendelőkhöz! Megértésüket köszönjük!