Kedves érdeklődő!

Ön vélhetően azért kereste fel az SBS Parketta honlapját, mert parketta vagy padlóburkolat vásárlása előtt áll. Biztosíthatjuk Önt, hogy jó helyen jár. Nem is szeretnénk rabolni a drága idejét és ezért engedelmével átugranánk a tradíciókról és szokásos, hangzatos öndicséretekről szóló részt. Lássuk inkább a lényeget. Ön valószínűleg egy teljes körű tájékozódás után, kedvező áron szeretne minőségi parkettát vagy padló burkolatot vásárolni, igényeihez és anyagi lehetőségéhez mérten. Ebben mi segítünk Önnek. Több száz termékből álló kollekciónkat a legjobb ár/érték arányú termékekből állítottuk össze, amit a termékek menüpontban meg is tekinthet.

Kizárólag megfelelő engedéllyel, I.o. minősítéssel és garanciával rendelkező, kiváló minőségű parkettákat forgalmazunk! Legyen szó laminált padlóról, szalagparkettáról, tömör faparkettáról, svédpadlóról, bambusz parkettáról, vízálló laminált padlóról, vinyl padlóról, Design padlóról, parafa burkolatról, egzotikus faparkettáról, kültéri burkolatról, falburkolatról vagy ezen termékek kiegészítőiről és kellékanyagairól, nálunk biztosan megtalálja igényeinek és az anyagi lehetőségének megfelelő burkolatot. Tapasztalatból állítjuk, hogy különleges elképzeléseit is meg tudjuk valósítani.

VÁSÁROLJON KÖRNYEZETTUDATOSAN!

Ahogyan a honlapunk is tükrözi, nagy hangsúlyt fektetünk a természetvédelemre, ezért is részesítjük előnyben a Blue Angel minősítéssel rendelkező gyártók termékeit. Ha Ön is így gondolkodik és tudatosan vásárol, azzal hozzájárulhat bolygónk élővilágának megóvásához. Vadon élő állataink megvédésének első lépése, hogy megóvjuk életterüket.

 

TERMÉKKÍNÁLATUNKAT A LEHETŐSÉGEINKHEZ MÉRTEN OLYAN GYÁRTÓK TERMÉKEIBŐL ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE, AKIK NAGY HANGSÚLYT FEKTETNEK A TERMÉSZET VÉDELEMRE, AKTÍV KITÜNTETETTJEI OLYAN SZERVEZETEKNEK MINT A BLUE ANGEL VAGY GREENPEACE, ALAPANYAGAIKAT ÖKOLÓGIAI SZEMPONTBÓL SZIGORÚ SZABÁLYOK MELLETT, SZIGORÚAN ELLENŐRZÖTT ERDŐGAZDÁLKODÁSBÓL NYERIK KI, VAGY ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGOKAT ÉS MEGÚJULÓ FORRÁSOKAT HASZNÁLNAK FEL!

A parketta választás figyelmet, körültekintést és szakismeretet igénylő folyamat, amihez a VÁSÁRLÁSI TANÁCSOK menüpontunkban sok hasznos információval és tanáccsal szolgálunk. Ha ezenfelül további kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot a KAPCSOLAT menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén, és szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Ha teheti, látogasson el az SBS Parketta XVI. kerületi bemutató termébe, ahol kellemes környezetben, ingyenes szaktanácsadás keretében választhatja ki az Önnek megfelelő parkettát, padlót.

Ha bizonytalan a parketta színének kiválasztásában, ajánljuk figyelmébe VIRTUÁLIS PARKETTA STÚDIÓNKAT, ahol szelektíven tekintheti meg és hasonlíthatja össze a parketta színeket, az Ön által választott bútor és falszínekkel.

Üzletünk Budapest keleti határában található, nem messze az M0 autóút kistarcsai lehajtójától, közvetlenül a 3-as főútvonal mellett a cinkotai HÉV megállóval szemben, ezért könnyen elérhetők vagyunk egész kelet Pest megyéből

Ha szeretne folyamatosan hasznos információkhoz jutni, vagy érdekes cikkeket olvasni például parketta tisztításról, parketta ápolásról, parketta felújításról vagy általánosságban a parkettákról, esetleg lakberendezési és belső építészeti tippekről, tanácsokról akkor iratkozzon fel hírlevelünkre. Nem kell félnie attól, hogy elhalmozzuk levélszeméttel, mert csak értékes tartalmú leveleket küldünk, havonta 1-2 alkalommal.

Nem utolsó sorban FACEBOOK oldalunkat is ajánljuk figyelmébe. Ott egy könnyedebb hangvételben még több hasznos információval szolgálunk, továbbá részt vehet nyeremény játékainkban és értesülhet az aktuális akciókról is.

További kérdésekkel vagy észrevételekkel forduljon hozzánk bizalommal és látogasson el mintaboltunkba!

Sok sikert kívánunk a parketta vásárláshoz!