Kedves érdeklődő!

Ön vélhetően azért kereste fel az SBS Parketta honlapját, mert parketta vagy padlóburkolat vásárlása előtt áll. Biztosíthatjuk Önt, hogy jó helyen jár. Nem is szeretnénk rabolni a drága idejét és ezért engedelmével átugranánk a tradíciókról és szokásos, hangzatos öndicséretekről szóló részt. Inkább lássuk a lényeget. Ön valószínűleg egy teljes körű tájékozódás után, kedvező áron szeretne minőségi parkettát vagy padló burkolatot vásárolni, igényeihez és anyagi lehetőségéhez mérten. Ebben mi segítünk Önnek. Több száz termékből álló kollekciónkat a legjobb ár/érték arányú termékekből állítottuk össze, amit a termékek menüpontban meg is tekinthet.

Kizárólag engedéllyel, megfelelő minősítéssel és garanciával rendelkező, kiváló minőségű parkettákat forgalmazunk! Neves gyártóinkról a Partnereink menüpontban tájékozódhat. Legyen szó laminált padlóról, csaphornyos parkettáról, vízálló laminált padlóról, SPC fal és padló burkolatról, kültéri WPC Fal és padló burkolatról, WPC kerítéselemről vagy ezen termékek kiegészítőiről és kellékanyagairól, nálunk biztosan megtalálja igényeinek és az anyagi lehetőségének megfelelő burkolatot. Tapasztalatból állítjuk, hogy különleges elképzeléseit is meg tudjuk valósítani.

A parketta választás figyelmet, körültekintést és szakismeretet igénylő folyamat, amiben dolgozóink sok hasznos információval és tanáccsal tud segíteni. Ha ezenfelül további kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot a burkolói szakemberünk menüpontban található elérhetőségeik valamelyikén, és szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Ha teheti, látogasson el az SBS Parketta XVI. kerületi bemutató termébe, ahol kellemes környezetben, ingyenes szaktanácsadás keretében választhatja ki az Önnek megfelelő parkettát. Igény esetén burkolói szakembert is készséggel tudunk rendelkezésére bocsájtani.

Ha bizonytalan a parketta színének kiválasztásában, ajánljuk figyelmébe Virtuális parketta stúdiónkat, ahol személyre szabottan tekintheti meg és hasonlíthatja össze a parketta színeket, az otthonában található bútor és falszínekkel.

Ha nálunk vásárolja parkettáját, kedvező áron szállíttatjuk házhoz Önnek, távolságtól és mennyiségtől függetlenül. Üzletünk Budapest keleti határában található, nem messze az M0-ás autóút kistarcsai lehajtójától, közvetlenül a 3-as főútvonal mellett, a cinkotai HÉV megállóval szemben. Mivel Budapest peremén vagyunk, könnyen elérhető számunkra egész kelet Pest megye, ezért ebbe a régióba is kiemelten kedvező áron tudjuk vállalni a házhoz szállítást. A pontos részleteket elolvashatja a Házhoz szállítás menüpontban.

Ha esetleg még nincs fogadott szakembere aki lerakja parkettáját, vagy bizalmatlan burkolója szaktudása miatt, akkor az elvégzendő szakmunkát nyugodt szívvel bízhatja szakképzett és referenciával rendelkező mestereinkre, akik nem utolsó sorban kedvező munkadíjjal dolgoznak az SBS Parkettánál vásárolt burkolat lerakása esetén.

Kérjen egyedi árajánlatot . Küldje el email címünkre burkolója által mért szükséges mennyiségét egy pontos cikkszámmal, leírással mellékelve. Mi kiszámoljuk Önnek a szükséges dobozra kerekített parketta mennyiséget a kellékanyagokkal és kiegészítőkkel együtt, amire kap egy komplett, részletes árajánlatot. Ez tartalmazhatja a kiszállítást és igény esetén a burkolási munkadíjat is.

Ha szeretne folyamatosan hasznos információkhoz jutni, vagy érdekes cikkeket olvasni például parketta tisztításról, parketta ápolásról, parketta felújításról vagy általánosságban a parkettákról, esetleg lakberendezési és belső építészeti tippekről, tanácsokról akkor iratkozzon fel hírlevelünkre. Nem kell félnie attól, hogy elhalmozzuk levélszeméttel, mert csak értékes tartalmú leveleket küldünk, havonta 3-4 alkalommal.

Nem utolsó sorban Facebook oldalunkat is ajánljuk figyelmébe. Ott egy könnyedebb hangvételben még több hasznos információval szolgálunk, és értesülhet az aktuális akciókról is.

További kérdésekkel vagy észrevételekkel forduljon hozzánk bizalommal és látogasson el mintaboltunkba!

Sok sikert kívánunk a parketta vásárláshoz!