Arbiton alátét
2023-04-03
Chevron padló
2023-04-03

Az Arbiton spc padló a huszonegyedik század gyermeke. Az spc egy rövidítés, mely angolul solid polymer core, magyarul szilárd polimer mag. De mit is tud ez a polimer mag és mi is ez? Olyan merev, tartós panelekről beszélünk, amelyeket eddig nem ismertünk, de hamar népszerűvé vált, kiváló ütésálló és hővezető képességüknél fogva. A szilárd polimer mag olyan megoldást nyújt, amely megszólalásig hasonlít a fára, viszont a tulajdonságai inkább csempéhez hasonlíthatók. Sokan nem szeretik a csempéket, mert az rideg hatást kölcsönöz, ezzel a megoldással azonban olyan helyen is meleg fahatást érhetünk el, ahol eddig ez nem volt lehetséges. Sokkal ellenállóbb és merevebb, mint a fa valójában, az új technológia megteremtette azt, amire mindig is vágytunk: egy ellenálló, sziklaszilárd anyag, mely ugyanakkor puha és meleg hatást kölcsönöz.

Az Arbiton spc padló segítségével sok éven, sőt évtizeden át élvezheti otthonában a fa jelenlétét anélkül, hogy megvetemedne a padló, vagy nyomot hagyna egy nehéz bútor mozgatása.

Az új idők padlóburkolatai

Az ásványi mag megjelenésével új időket írhatunk a padlók történetében. Mik azok a tulajdonságok, amik miatt meg fogjuk szeretni az Arbiton cég ezen termékeit?

  • Vízálló
  • Padlófűtéshez is alkalmazható
  • A lerakáshoz nincs szükség ragasztóra, mégis stabil felületet kapunk
  • Sokkal ellenállóbb a többi padlóhoz képest
  • Méretstabil padló, vagyis a hőmérsékletváltozás hatására nem változik a mérete
  • Ütésálló képesség
  • Hővezető képesség

Az Arbiton spc padló a legjobb választás akár teraszra, erkélyre is, mert állja a sarat az időjárás viszontagságaival szemben.

A laminált padló látványa igazán akkor a legszebb, amikor egy nagy felületet borítunk be vele. Olyankor szinte érezzük az erdő közelségét, a fák illatát, olyan közel érezzük magunkat a természethez, mintha egy erdőben laknánk. Különösen fontos ez azok számára, akik nem élvezhetik mindennap a természet szépségeit, például akik panel lakásban vagy a sűrűn lakott belvárosban laknak, ahol kevés a zöld terület.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben