Classen Ceramin SPC Burkolat

Egibi SPC Padló integrált 1mm lépés zajcsökkentő aljzattal
2023-08-14
Korner SPC Padlóburkolat
2023-09-13

A Classen Ceramin SPC Burkolat: Az új generációs padlóburkolat, amely a tartósságot és esztétikát ötvözi

A merev magos kompozit padlóburkolat, más néven SPC padló, a legtartósabb vízálló vinil padló a piacon. A 100%-ban vízálló mag megbízható és bevált védelmet nyújt a víz kiömlése ellen. A teljes kollekció csúszásmentes, AC5 vagy AC6 felületi réteget tartalmaz a nagy forgalom számára, és a legjobb eredményt nyújtja a méretstabilitás tekintetében. Ezenkívül a Ceramin táblák nagyon könnyűek, mégis nagyon tartósak. Gyönyörű fa- és kőmintákat, valamint sokféle méretű deszkát és csempét kínálunk. A színek és a textúrák a legjobb inspiráció az új és érdekes tervekhez.

Egyedülálló technológiánk lehetővé teszi számunkra, hogy PVC-mentes, 100%-ban újrahasznosítható terméket állítsunk elő a legjobb formatervezés mellett, kiváló minőségben és kivitelben.

A padlóburkolatok terén folyamatosan fejlődnek az új technológiák és anyagok, amelyek lehetővé teszik a tartósság és esztétika kombinálását. Az egyik ilyen forradalmi megoldás a Classen Ceramin SPC Burkolat, amely a padlóburkolatok új generációját képviseli.

Az SPC burkolatok előnye, hogy rendkívül könnyűek és vékonyak, így könnyen telepíthetők és alkalmazhatók bármilyen helyiségben. Emellett a Classen Ceramin SPC Burkolatok kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami kényelmet és csendet biztosít a lakásban vagy irodában. Széles választékban érhetők el, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának és ízlésének megfelelő burkolatot. A termékpaletta tartalmaz fa- és kőhatású burkolatokat, amelyek valósághűen utánozzák a természetes anyagokat. A Ceramin SPC Burkolatok lehetővé teszik a természetes és elegáns megjelenést, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a tartósság és könnyű karbantarthatóság terén.

A Classen SPC Burkolatok nemcsak a lakossági, hanem a kereskedelmi és ipari felhasználásra is ideálisak. Az ellenálló anyagoknak köszönhetően ezek a burkolatok ellenállnak a nagy terhelésnek és a különböző vegyi anyagoknak, így ideálisak például üzletekben, irodákban vagy éttermekben való használatra.

A Classen Ceramin SPC Burkolatok tehát az új generációs padlóburkolatok képviselői, amelyek a tartósságot és esztétikát tökéletesen ötvözik. Az SPC technológia és az ellenálló anyagok lehetővé teszik, hogy ezek a burkolatok hosszú élettartammal és kiváló megjelenéssel rendelkezzenek. Emellett könnyű telepítésük és karbantartásuk, valamint a széles választékban elérhető stílusok miatt a Classen Ceramin Burkolatok ideális választásnak bizonyulnak mindenki számára.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben