Kültéri wpc padló

Wpc kerítéselem
2023-04-03
Egibi SPC Padló integrált 1mm lépés zajcsökkentő aljzattal
2023-08-14

A kültéri wpc padló egy olyan szemet gyönyörködtető és egyben praktikus megoldás, melyet egyre többen és egyre változatosabb helyeken használnak. A wpc egy olyan masszív és mindennel szemben ellenálló anyag, ami már a a legmodernebb elvárásoknak is megfelel. Egy olyan fa-műanyag kompozitról van szó, amely környezetbarát, semmilyen káros anyagot nem bocsát ki, nem kell kivágni az előállításához erdőnyi fákat. Ennek az anyagnak nincs versenytársa, olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amely verhetetlen, ugyanakkor olyan meleg és esztétikus hatást tudunk vele elérni, mint az igazi fával. A wpc anyagból nemcsak padló készülhet, hanem például wpc kerítéselem, vagy bármilyen kültéri burkolat, terasz, medence, stég, kikötők vagy hajófedélzetek.

Mit nyújt a kültéri wpc padló?

Ez a kültérre való anyag nagy biztonágot nyújt, mert csúszásmentes, különböző színekben kapható, de mindegyik megtartja a színét, a legerősebb napfénytől sem fakul ki. Hogy még milyen jó tulajdonságai vannak, megpróbáljuk felsorolni, de a teljesség igénye nélkül, mert sok van belőle:

  • Gyakorlatilag törhetetlen
  • Nem korhad, nem vetemedik, nem lesz sem penészes, sem gombás a felülete
  • Környezetbarát – előállításához ipari célból termesztett fákat használnak, ezen kívül ez az anyag teljes mértékben újrahasznosítható
  • Könnyű összeszerelni – nem kell szakembert se hívni, olyan egyszerű a lerakása. Sehol nem kell megfúrni vagy csavarokat használni, a hosszában végifutó hornyokba acél klipszeket helyeztek, amelyekkel egyszerűen és stabilan rögzíthető a burkolat
  • Semmilyen karbantartást nem igényel

A wpc kültéri padló szárnyal, egyre többen fedezik fel, nem véletlen, hogy az éttermek, kávézók terasza is ebből az anyagból készül, de még nagyon sok kiaknázatlan lehetőség rejlik benne. Egy igazi huszonegyedik századi anyagról van szó, amelyben minden tulajdonság megvan, amire a ma embere rábólint. Egyszerűen nem lehet fogást találni rajta, olyan sokoldalú és strapabíró, ugyanakkor elegáns. Élhető kültéri tereket lehet vele megvalósítani. Jelenleg nincs még egy ilyen anyag, ami magába foglalja a természet szeretetét, ugyanakkor évtizedeken át lenyűgöző látványt biztosít.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben