Kronotex laminált padló
2023-04-03
Laminált padló
2023-04-03

A lambéria egy olyan falburkolat, amely évtizedekkel ezelőtt volt nagyon népszerű. Ahol ez a megoldás megjelent a lakásokban, az nagyon trendinek és otthosnak számított. Eltelt jónéhány év, és ez a fából készült védőburkolat újra reflektorfénybe került, természetesen új kivitelben, felhasználva az azóta megújult technológiákat, modern eljárásokat.

A lakáson belül több helye is lehet, például az előszobában vagy a konyhában, ahol nemcsak szép, de igen hasznos megoldást jelent. Általában inkább csak falrészeket érdemes bevonnunk, ami kiemel egy-egy bútort, odairányítja a tekintetet. Jó megoldás az étkezőbe, ahol gyerek van, ott megkönnyíti a tisztítást, ha el kell távolítani egy odafröccsent kakaót vagy főzeléket.

Nagyon nagy népszerűségnek örvendenek a különböző falburkolatok, mert egységesebbé és elagánssá teszik a belső teret. Jó érzés egy olyan lakótérbe bemenni, ahol a szépség és a praktikum együttesen megtalálható.

Hogyan újult meg a lambéria?

Szinte törvényszerű egy olyan lakberendezési tárgy újragondolása, amely régen igen közkedvelt volt. Ma is nagyon kedvelik a fából készült paneleket, és ennek megfelelően egyre nagyobb a kínálat is. Miért is kedveljük a faburkolatokat a falon is?

  • Védelmet nyújt a kosz ellen
  • Könnyű tisztán tartani
  • Egyszerűen felhelyezhető
  • Nem igényel semmilyen utómunkát, csiszolt állapotban, felrakásra készen lehet kapni
  • Kártevőktől mentes faanyag, megfelelően kiszárítva

Ezen kívül olyan esztétikai élményt nyújt, amit csak a fa látványa tud elérni, mert bármilyen fából készült burkolat melegséget, otthonos érzetet kelt lakásunkban, jó megérinteni.

A lambéria különböző fából készül, lehet az borovi fenyő, éger, vagy egyéb, mindig hozza az elvárt minőséget és vizuális élményt. Megunhatatlan a látványa, és szinte érezzük a fa illatát, hiszen egy élő anyagról van szó, amit az erdőből bevittünk a lakásunkba. Ez a megoldás közelebb visz minket a természethez, mert mindig érezzük a jelenlétét, ami megnyugtat, és örömmel tölt el. Egy ilyen lakásban könnyebben megy a pihenés, relaxáció, és hamarabb elfelejtjük a mindennapi stresszt és a gondokat.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben