Lambéria
2023-04-03
Magas kopásállóságú laminált padló
2023-04-03

A laminált padló igencsak elhúzott a szalagparketta és társai mellett, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ennek magyarázata igen egyszerű, hiszen az évek során nagy változásokon ment át, és a modern technológiáknak köszönhetően ma már ott is elhelyezhetjük, ahol régebben nem lehetett. Melyek azok a tulajdonságok, amiktől hamar megszeretjük ezt a padlóburkolatot?

  • Gyorsan és egyszerűen lehelyezhető, nem kell hozzá fuga vagy ragasztó, és lakkozásra sincs szükség
  • Nagy ellenállóképességgel rendelkezik, ha kiömlik a kávé vagy a bor, nem okoz problémát, de az égő cigaretta sem hagy nyomot rajta.
  • Tizstítása egyszerű, porszívóval és egy puha ronggyal megoldható.
  • Kiválaszthatjuk, hogy mennyire legyen kopásálló a laminált padló.
  • Gyártótól függően akár 10-25 év minőségi garanciát is vállalnak.
  • Az extra igénybevételt is jól bírja.
  • Bármelyik márka mellett is döntünk, nagyon gazdag választékkal találkozhatunk. A megszólalásig természetes fahatáson kívül megtalálhatók a kőhatású padlók is, a gyártók igyekeznek mindenkinek a kedvében járni.

A kínálat mindig zavarba ejtően gazdag, szinte minden színárnyalatban és stílusban, kompromisszumok nélkül választhatjuk ki a nekünk tetsző burkolatot. Letisztult, rusztikus, antikolt vagy több színű, világos, sötét, fa- vagy kőhatású padlóra vágyik, ezek mind olyan igények, amit simán megugrik minden gyártó. Engedje szabadon a fantáziáját, és válaszon a lakásához illeszkedő padlót, hogy egy életen át élvezze minden előnyét és a lenyűgöző felületet.

A megfelelő laminált padló kiválasztásával teljesen új arculatot adhat nappalijának. Nem kell a bútorokat sem lecserélni, egy jó padló kiemeli azok szépségét.

A nappali a lakásnak az a része, ahol a család közösségi élete zajlik, ott tévézünk, beszélgetünk, pihenünk. Ez a helyiség a lakás centruma, ezért igazán megérdemel egy szép burkolatot, ami egységet és harmóniát kölcsönöz, és természetközelivé teszi otthonunkat. Egy lágyságot és melegséget nyújtó anyag, amely ugyanakkor vetekszik a szikla erejével és keménységével.

Ebben a burkolatban minden benne van, amire csak vágyik: otthonos érzés és szemet gyönyörködtető sima felület.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben