Magas kopásállóságú laminált padló

Laminált padló
2023-04-03
Magas szegélylécek
2023-04-03

A legújabb technológiának köszönhetően ma már számos magas kopásállóságú laminált padló áll rendelkezésre. Nemcsak lakásokban, de egyéb helyeken is egyre gyakrabban használnak laminált padlót. Sokan mégis tartanak tőle, mert nem tudják, hogy mennyire ellenálló tud lenni egy ilyen laminált padló, és inkább kőburkolatot tesznek le. A kő is nagyon szép és elegáns megoldás, de ritkán tudja visszaadni azt a melegséget, puhaságot, amit egy fa nyújt.

Ha a kopássállóságot párosítjuk a vízállósággal, akkor egy olyan ellenálló, könnyen kezelhető felületet kapunk, mint egy csempe, mégis természetközelivé teszi a teret.

Aki mostanában nem vásárolt laminált padlót, az nem tudhatja, hogy milyen változásokon ment át ez a padlóburkolat. Olyan változatokat fejlesztettek ki, melyek minden elvárásnak megfelelnek, és egyre többen alkalmazzák nemcsak lakásokban, de olyan helyeken is, ahol ezt régebben nem tették volna.

Hova és kinek ajánjuk a magas kopásállóságú laminált padló lerakását?

Olyan helyeken is megállja a helyét, ahol egy átlagos padló elvérezne, mert nem bírná a terhelést. A teljesség igénye nélkül felsorolunk néhány lehetőséget, ahol a követ lecserélhetik a sziklaszilárdan ellenálló padlóra:

  • Iskolák, óvodák és egyéb közintézmények
  • Szállodák
  • Irodaházak
  • Lakások, ahol gyerek van
  • Éttermek, kávézók
  • Üzletek

Mennyivel jobb bemenni egy melegséget sugárzó étterembe vagy üzletbe! Sokkal otthonosabb érzést nyújt, mint a kőburkolat. Olyan lakásokban, ahol gyerek van, szinte kötelező ez a laminált padló.

A magas kopásállóságú laminált padló jó szolgálatot tesz, amikor a gyerek a lendkerekes autóval játszik, vagy amikor egy hotelben nagy a jövés-menés. Az iskolában futkározó és játszó gyerekeknek is ellenáll ez a masszív padló. Ezen kívül még számos jó tulajdonsággal rendelkezik a laminált padló, amiért érdemes alkalmazni, mint például a folttaszító, antiallergén vagy portaszító tulajdonságok.

Aki jó minőségű padlót vásárol, az egy életre választja ki a színt és a minőséget, mert az innovatív megoldásoknak köszönhetően a laminált padló sokat fejlődött az évek alatt.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben