Hogy Önnek a vásárlás minél kényelmesebb és rugalmasabb legyen, rendelését írásban is elküldheti részünkre.

A rendelés menete:

Kérjük, hogy rendelését vagy árajánlat kérését írásban, az sbsparketta@gmail.com e-mail címre legyen szíves elküldeni. A megrendelni kívánt termékeket pontos megnevezéssel, ha lehet cikkszámmal és a mennyiségek pontos megadásával sorolja fel. Megrendelést kizárólag írásban tudunk elfogadni a félrehallás vagy félreértések elkerülése végett. Természetesen ha felmerülő kérdései vannak, telefonon nyugodtan kereshet minket, szívesen állunk rendelkezésére.

A megrendelés beérkezésekor megrendelőlapot állítunk ki, melyet elküldünk az Ön részére. A megrendelőlap tételesen tartalmazza a megrendelt termékeket, azok pontos mennyiségével és árával együtt. Továbbá csatolva talál egy "Fontos információk" dokumentumot, mely tartalmazza a vásárlási és garanciális feltételeket. Kérjük ezt figyelmesen olvassa el.

Ha a dokumentumokat leellenőrizte és azon mindent rendben talált, akkor írásban vissza kell igazolni, hogy elfogadja a megrendelést és a vásárlási feltételeket. Továbbá kérjük, hogy küldje el részünkre az elérhetőségei mellet a számlázási nevet és címet, cég esetén pedig az adószámra is szükségünk lesz.

Ha Ön visszaigazolta, hogy elfogadja a megrendelést, akkor díjbekérőt küldünk a vételár, vagy előleg elutalásához. Kérjük, hogy utaláskor a megjegyzés rovatba írja be a díjbekérő, vagy előleg számla sorszámát és a megrendelő nevét.

Az utalás beérkezésekor aktiváljuk a megrendelést és az árut beszállíttatjuk boltunkba. Az áru beérkezésekor telefonon értesítjük.