Padlóalátétek
2023-04-03
Swiss Krono laminált padló
2023-04-03

Mi az az spc padló? Sokan nem ismerik, pedig számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik amellett, hogy roppant látványos és elragadó a külső megjelenése. Az spc egy angol rövidítést takar, ami a padló anyagára utal, magyarul egy ásványi polimer kompozit. Egy olyan vinyl padlóburkolatról van szó, amely teljesen vízálló, és élethű fa- vagy kőutánzatú felületet biztosít. Ez a felület sima és egységes, és a helyiség dísze lehet hosszú évekig. Tulajdonságainál fogva ez a padlóburkolat túlmutat a nappalin vagy a hálón, mert a konyhában és a fürdőszobában is lerakható.

Ha éppen felújít vagy építkezik, akkor ajánlatos a megfelelő burkolatot megtalálni. Ebben az esetben nyugodtan szárnyalhat a fantáziája, mert a nagy választékban biztosan megtalálja azt, amiről álmodott.

Mitől lenyűgöző az spc padló?

Ez a padló olyan sok jó tulajdonsággal rendelkezik, hogy nem is tudjuk az összeset felsorolni, csak a fontosabbakat:

  • Vízálló
  • Strapabíró, ellenáll az ütéseknek, foltoknak. Ha vendégeket hívunk és kiömlik a bor, könnyen felmosható, vagy ha a gyerekek intenzíven játszanak, nem karcolódik meg.
  • Tulajdonságai miatt igen hosszú élettartamú
  • Könnyen tisztítható
  • Egyszerű a lerakása, még szakember sem kell feltétlenül hozzá, ha van a családban egy ügyes ezermester. A lerakáshoz nincs szükség ragasztóra vagy egyéb anyagra, és utómunkálatra, csiszolásra sem kell időt, energiát pazarolni.
  • Padlófűtéshez is alkalmazható

Az élethű faminta megszólalásig olyan, mintha igazi fa erezetét látnánk, ezért igen otthonos, meleg hatást kelt. Bármilyen stílusú lakáshoz könnyen megtalálja a megfelelő külalakú padlót.

Az spc padló több, mint egy átlagos burkolat. Érzéseket ébreszt bennünk, érzelmeket vált ki, stílust ad otthonunknak. Amennyiben ezt a padlót választja, nem fog csalódni benne, mert ebben megtalálható minden, és még annál is több, mint amit egy burkolattól elvárhatunk. Aki emellett dönt, az egy életre választ, akár több generáció is felnőhet, minden változik, de a padló ugyanaz marad, egy hibátlan, karcmentes, szemet gyönyörködtető, természetes hatást keltő felület.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben