Swiss Krono laminált padló

Spc padló
2023-04-03
Vízálló laminált padló
2023-04-03

Laminált padlókból olyan nagy a választék, hogy nehéz kiválasztani a számunkra legjobbat. A Swiss Krono laminált padló mellett nehéz elmennni anélkül, hogy észrevennénk, hiszen amint a neve is mutaja, sváci cégről van szó, amelynek termékei magukért beszélnek. Gyönyörű kivitelezés, sokféle színárnyalat jellemzi a cég termékeit. Lenyűgöző az a stílusérzék, ami a lamináriumokat jellemzi.

A lakás bármely területére helyezi le a padlóburkolatot, abban biztos lehet, hogy éveken át gyönyörködhet benne, mert a jó minőségű padló egy életen át elkísér. Ennek a svájci márkának olyan sokoldalúak a termékei, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A cég nagyon fontosnak tartja a folyamatos fejlődést, a megújulást, a legújabb technológia alkalmazását. Ezért ha innovatív megoldást keresünk, itt biztosan megtaláljuk.

Mit nyújt a Swiss Krono laminált padló?

Mit várunk el a laminált padlótól? Hogy legyen esztétikus, tartós, könnyen kezelhető, emelje ki a bútorokat, nagy teherbírású legyen, hiszen a padló tartja meg az egész berendezést. Amit ez a márka nyújt, az ezeken az elvárásokon túlmutat, a svájci cég minden apró mozzanatra odafigyelt, és olyan intenzív precizitással alkotta meg a különböző padló fajtákat, ahogyan az órák apró darabjait állítják össze. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően a legújabb laminált padlók még egyszerűbben lerakhatók, mint elődeik. Ezek a laminált padlók UV fényállók, elnyelik a hangokat, szigetelő tulajdonságuk segít lecsökkenteni némileg a fűtás számlát.

Ha a Swiss Krono laminált padló választékából vásárol, akkor nemcsak egy padlóburkolatot vesz, hanem stílust is, mert ez a márka egy fogalom a laminált burkolatok széles tárházában.

Ebben a kínálatban megtalálhatók vízhatlan padlók is, amelyek 48 óráig biztosítják a vízállóságot.

Fedezze fel Ön is azt a nagyszerű érzést, hogy amikor hazamegy, olyan padlón léphet, amely egyszerre puha és sziklaszilárd.

Sokszor előfordul, hogy átrendezzük a lakást, vagy új bútort vásárolunk. Ilyenkor derül ki, hogy a minőségi parketta mennyivel jobban bírja a megterhelést, és mennyivel ellenállóbb a sérülésekkel, karcolásokkal szemben.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben