025990-FREVINI – MODERNO-Tölgy Character Olajozott – MULTI LAYER/TÖBBRÉTEGŰ – Kefélt Pácolt Szalagparketta – OYSTER PLANK – M4V (2,38 m2/cs/6db)

025990-FREVINI – MODERNO-Tölgy Character Olajozott – MULTI LAYER/TÖBBRÉTEGŰ – Kefélt Pácolt Szalagparketta – POLAR WHITE PLANK – M4V (2,38 m2/cs/6db)
2024-09-26
010290-AGT SPARK Vízálló laminált padló – ANTRACITE – PRK709 – 12mm_AC4/32_4V
2024-09-26
Show all

025990-FREVINI – MODERNO-Tölgy Character Olajozott – MULTI LAYER/TÖBBRÉTEGŰ – Kefélt Pácolt Szalagparketta – OYSTER PLANK – M4V (2,38 m2/cs/6db)

Ár:
25 990.-/m²
Elérhetőség
3-5 hét
Info:
Valódi fa tanúsítvány
Gyártó:
Frevini
Termékcsalád:
MODERNO
Cikkszám:
OYSTER/P/3L
Anyaga:
Fa
Vastagság:
14mm
Keményfa réteg:
4mm
Kopóréteg:
4mm
Felülete:
kefélt, rusztikus
Extra kezelés:
matt olajozott
Mintázata:
Dilen
Sávok:
1
Szín:
medium smoked
Rétegszám:
3/multi
Fózolás:
4MV microfózolt
Rendszere:
csaphornyos
Ragasztást igényel:
igen
Felújítható:
Igen
Rögzítése:
ragasztva
Felhasználási terület:
beltér
Padlófűtésre alkalmas:
igen
Vízálló:
nem
Panelméret:
2200x180x13mm
Rendelési egység:
1 csomag - Minimum 10 csomag RENDELHETŐ!
Csomag tartalom:
2,38m²/6panel
Csomag súly:
16,5 Kg
Származási hely:
Litvánia
Garancia:
15 év otthoni

Szükséges mennyiség: 0

Szeretne azonnal ajánlatot kapni?

Nálunk itt megteheti gyorsan és egyszerűen. Küldje el innen azonnali ajánlatkérését.

A MEGJEGYZÉST KITÖLTVE : "adja meg a fogadó aljzat típusát" lesz-e padlófűtése?" fehér vagy színazonos szegélylécet kér?" folyóméter mennyisége és cikkszáma/típusa?"

    EZ AZ AJÁNLAT KÉRELEM NEM ONLINE RENDELÉS. NEM VAGYUNK WEBÁRUHÁZ!

    A MEGRENDELT SZÍNŰ PADLÓT MINDIG ÉRDEMES SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENI!

    A weben talált padló színe, mindig eltérhet a padló valós színétől, ezért élőben érdemes megtekinteni bemutatótermünkben.

    Elérhetőség: Rendelésre! (3-5 hét)

    FREVINI 100% FÁBÓL KÉSZÜLT TÖBBRÉTEGŰ SZALAGPARKETTA.

    SZENVEDÉLLYEL ELKÖTELEZETT AZ ÖN ÁLMAI PADLÓJÁNAK MEGVALÓSÍTÁSÁBAN

    A FREVINI egy gyorsan növekvő tölgyfa parketta gyártó.
    Csapatuk hatalmas tapasztalata és tudása biztosítja a termékek tökéletes minőségét, tartósságát és gyönyörű kivitelezését.

    A projektekhez illeszkedő széles választékot kínálnak a szabványos tervektől a teljesen egyedi formákig, színekig és kivitelezésig.

    A FREVINI 3 különböző kollekciót kínál UV-olajjal, UV-lakkal és Oxy-olajjal, összesen 90 színben és még több lehetőséggel, széles minta- és méretválasztékkal.

    A gyár Litvániában található, és olyan modern technológián alapul, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű padlók készítését, amelyek különleges, kézzel készített meleg érzést keltenek.

    Mindig nyitottak az újításokra, innovációra!

     

     

    Prémium, dilen panelformátumú 1 SÁVOS többRÉTEGŰ SZALAGPARKETTA

    FREVINI TECHNOLÓGIA

    A teljesen természetes fát és a legújabb technológiát felhasználva a Frevini kizárólag kiváló minőségű padlóburkolatot készít – az esztétika és a praktikum tökéletes kombinációja. Gyártásuk hosszú élettartamának biztosítása érdekében minden padlóikat speciális védőréteggel vonják be, így a padló karbantartását és tisztítását a legegyszerűbb és legkellemesebb házimunkává tesszik.

    A FREVINI készparketta szerkezete 1 anyagból álló kopórétegű tölgy felület (1 sávos), de vastagsága három/többrétegű részből áll. Alsó feszültségmentesítő, ellentartóréteg és középrétege vagyis hordozórétege többrétegű nyírfából készült, ami sokkal jobban ellenáll a feszültségeknek, mint egy sima 3 rétegű szalagparketta. Járófelülete (kopórétege) kemény fafajokból készül, melyek színválasztéka a burkolandó tér hangulatához igazítható felületet eredményez.

    Mivel fa természetes anyag, ezért a panelek felülete között színeltérés lehetséges. A csomók és göcsök is eltérő nagyságúak minden egyes panelen. Használatuk során igénybevételtől függően kopás jön létre. A felületi kopásért garancia nem érvényesíthető.

    CHARACTER JELLEGE:

    A Karakter felületi kiképzése általában a karakterminőség szélesebb színváltozatot tesz lehetővé. A hangcsomók nagyobbak és korlátlanok, a tömött csomók 60 mm-ig terjednek, és számítani kell a repedésekre a (növekedési gyűrűn) és esetleg némi rázkódásra (repedések a gyűrűk között). Töltőanyag kerül felhasználásra, amelynek színét gondosan úgy választják meg, hogy a fa kiegészítse, semmint pontosan illeszkedjen hozzá, és panelenként ez változhat. Külső szíjács a szélesség 30%-a megengedett.

    CHARACTER OSZTÁLYOZÁSA:
    • Elszíneződés korlátozás nélkül,
    • természetes fa erezetű;
    • Hang és pin csomók korlátlan;
    • Töltött csomók 60 mm-ig;
    • Csoportos csomók korlátlanul megengedettek;
    • Szíjács a W/L 30%-ig megengedett;
    • Ezüstszemcsék korlátlanul megengedettek;
    • A kitöltött repedések korlátlanul megengedettek;

    Használat

    A használat során törekedni kell, hogy minél kevesebb extra behatás, szennyeződés, illetve nedvesség érje a parkettát. A kisebb kavicsok és a finom homokszemcsék bejutását meg kell akadályozni, ugyanis ezek a legfinomabb csiszolószemcsék, melyek a felületet koptatják, karcolják. Rendszeresen porszívó segítségével a bejutott szennyeződéseket el kell távolítani. A pontszerű, erős terhelés káros a parkettára. A különböző fafajok eltérő keménységűek, de a tűsarkú cipő még a legkeményebb fából készült parkettán is nyomot hagy. A padló felülete lakkozott, ezért a használat során arra kell törekedni, hogy minél kevesebb extra behatás, szennyeződés érje a parkettát. Az ajtó előtt lábtörlőt kell alkalmazni, hogy a finom homokszemcsék bejutását is megakadályozzuk, ugyanis ezek a legfinomabb csiszolószemcsék, melyek a lakkfelületet koptatják. A bútorok lába alá alátétet (pl.: filc) kell ragasztani, ami a karcolódástól megóvja a felületet.
    A pontszerű, erős terhelés káros a parkettára. A görgősszék görgői is rendkívüli módon igénybe veszik a felületet, ezért mindenképpen e célra készített alátéttel kell védeni azt.

    A készparketta készre lakkozott vagy olajozott padlóburkoló termék, ezért lefektetését követő utánlakkozása, olajozása nem szükséges. A készparketta száraz vagy alig nedves legfeljebb ködnedves ruhával illetve szakkereskedésben kapható padlóápoló szerekkel tisztítható, de használata során óvni kell a nedvességtől.

    Olajozott parketták ápolása és karbantartása:

    A fa felületét 3 rétegben speciális UV-sugárzással keményedő olajbevonat borítja. Az olajozott padló kevésbé áll ellen a szennyeződéseknek, mint a lakkozottak, a kiömlött folyadékok könnyebben felszívódnak, ezért azonnal meg kell tisztítani. Az olajozott padlót azonban sokkal könnyebb javítani, ha megsérülnek vagy elszennyeződnek. A napfény és az UV-sugarak befolyásolják a fa oxidációs folyamatát, ezáltal öregszik és gyorsabban változtatja színét, a speciális UV-olaj bevonat pedig segít lassítani ezt a folyamatot.

    Íme néhány tipp a lakkozott padlók gondozásához:

    • Csak olajozott padlókhoz használjon speciális tisztító- és ápolószereket. Más termékek használata elszíneződést, foltosodást, a padló fényének megváltozását vagy csúszósságát okozhatja.
    • Helyezzen lábtörlőt vagy szőnyeget a szoba kijáratához, hogy megakadályozza a szennyeződések bejutását
    • Ha szennyeződés, homok vagy kavics kerül a padlóra, próbálja meg a lehető leghamarabb eltávolítani, hogy elkerülje a karcolódást.
    • Rögzítsen filcbetéteket a bútor lábaihoz
    • Helyezzen védőszőnyeget a kerekesszékek alá
    • A por eltávolításához használjon puha, száraz vagy enyhén nedves törlőkendőt vagy egy speciális fúvókával ellátott porszívót fapadlóhoz. Soha ne hagyjon nedves foltokat/víznyomokat

    Felmosni tilos!

    A parkettát és a felületét egyaránt óvni kell a nedvességtől, a kifröccsent vizet vagy egyéb folyadékot azonnal fel kell törölni. A túl gyakori vagy túl nedves ruhával történő tisztítás károsíthatja a felületet.

    A frevini SZALAGPARKETTA legfőbb előnyei

    • Természetes anyagból készült
    • FEP -> Valódi fa tanúsítvány (European Federation of the Parquet Industry)
    • FSC tanúsítvánnyal rendelkezik
    • Felújítható
    • Nincs egyforma textúrájú panel, nincs felületi ismétlődés
    • Csaphornyos kötésrendszerű, klasszikus fektetési módszer, mely hosszútávon stabilitást nyújt.
    • Meleg komfort érzet
    • Padlófűtésre is kiválóan alkalmas. 
    • Készparketta, olajjal kezelt felület. Csak fektetnie kell, teljes aljzatragasztással 
    • Kiváló lépéskomfort
    • Elegáns V Microfózolás mind a 4 oldalt. 
    • Nincs káros anyag kibocsájtás (E1 szabványnak megfelelő)
    • Alacsony lépészaj
    • Brinnel keménységi skála: Tölgy – 3,5 kg/mm2
    • Kiváló minőség

    AJÁNLOTT SZEGÉLYLÉCEK ->>>

    gdpr-image
    Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
    Bővebben