000590 – 3mm XPS – PROFIFLOOR – padló alátétlemez – 1cs/6m2

004390-KAINDL Laminált padló – TÖLGY PARTICOL – 37215 – 8mm_AC4/32_fn
2021-10-07
000690 – 5mm XPS – ISOFLOOR – padló alátétlemez – 1cs/5m2
2021-10-12
Show all

000590 – 3mm XPS – PROFIFLOOR – padló alátétlemez – 1cs/6m2

Ár:
590.- /m²
Gyártó:
Profifloor
Cikkszám:
XPS-PF3
Anyaga:
polisztirolhab
Méret:
1200x500x3mm
Vastagság:
3mm
Felhasználási terület:
beltér
Padlófűtésre alkalmas:
nem
Rendelési egység:
1csomag
Csomag tartalom:
6 m²
Származási hely:
EU

Szükséges mennyiség: 0

Szeretne azonnal ajánlatot kapni?

Nálunk itt megteheti gyorsan és egyszerűen. Küldje el innen azonnali ajánlatkérését.

    EZ AZ AJÁNLAT KÉRELEM NEM ONLINE RENDELÉS. NEM VAGYUNK WEBÁRUHÁZ!

    A MEGRENDELT SZÍNŰ PADLÓT MINDIG ÉRDEMES SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENI!

    A weben talált padló színe, mindig eltérhet a padló valós színétől, ezért élőben érdemes megtekinteni bemutatótermünkben.


    Elérhetőség: Raktáron!

    XPS 3 mm vastag parketta alátétlemez – PROFIFLOOR.

    A lépésálló XPS alátétlemez kellően rugalmas és kiválóan tűri az úsztatott rendszerű padlóréteg folyamatos mozgását. Emellett jól csillapítja a kopogó hangokat (22dB), jó hőszigetelési értékkel bír (0,22 W/m²), jól terhelhető (7t/m²) és kiegyenlíti az aljzat kisebb felületi egyenetlenségeit.

    Ásványi alapú aljzat esetén az XPS lemezek alá párazáró (PE) fóliát kell fektetni. Az XPS lemezt a barázdált felülettel lefelé, szorosan egymás mellé helyezze az aljzatra, majd az illesztéseknél ragassza össze RAGASZTÓ SZALAGGAL.

    Az XPS 3mm alátétlemez padlófűtés esetén nem alkalmazható! Helyette válassza a 2mm XPS Thermo alátétlemezt.

    Ha az új padló nem ásványi anyag alapú aljzatra kerül, hanem meglévő parkettára vagy fapadlóra, akkor a STEICO növényi rost alátétlemez használata javasolt!

    A kép csak illusztráció. A termék színe eltérhet a képen láthatótól!

    gdpr-image
    Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
    Bővebben