020990- SCHÖNOX – Kompozit padló ragasztó 6kg

Show all

020990- SCHÖNOX – Kompozit padló ragasztó 6kg


Ár:
20 990.-/db
Cikkszám:
SHX-EMI6
Anyaga:
műgyanta diszperzió
Padlófűtésre alkalmas:
igen
Vízálló:
igen
Rendelési egység:
1db
Származási hely:
EU

Elérhetőség: Raktáron. (korlátozott mennyiség)

Schönox Emiclassic 

Prémium minőségű, univerzális ragasztó. Anyaga környezetbarát, oldószermentes, alacsony emissziójú (EC-1)termék. Alkalmazható nedvszívó és nem nedvszívó felületekre. Padlófűtésre kiválóan alkalmas.

Termékjellemzők:

  • Oldószer mentes
  • Szagmentes
  • Alacsony emisszió érték
  • Padlófűtésre alkalmas
  • Székgörgő álló
  • Magas kötési szilárdság
  • Rövis szellőzési idő

A Schönox Emiclassic ragasztó az alábbi anyagok ragasztására alkalmas: 

Textil fali- és padlóburkolatok, a következő hátoldallal-hab-latexhab, vagy poliuretán hab-szintetikus másodlagos hátoldal vagy juta-töltőanyag mentes hátoldal, tűfilc, természetes rost alapanyagú burkolatok, mint pl. kókusz vagy szizálkender,  PVC és CV fal- és padlóburkolatok,  linóleum burkolatok, parafa-linóleum, gumiburkolatok. Alkalmas PVC és CV fal- és padlóburkolatok, PVC, hab, szintetikus latexhab, PU hátoldalú textilburkolatok,másodlagos hátoldalú burkolatok, tűfilc, linóleum gumi és PVC hátoldalú parafa egyoldalas, valamint vinyl és kompozit padló ragasztására

Felhasználási javaslat:

A Schönox Emiclassic ragasztót használat előtt alaposan keverjük fel, majd vigyük fel egyenletesen a ragasztandó felületre. Ügyeljünk, hogy a ragasztandó felületen kívül ne maradjanak ragasztó maradékok. A kiszellőztetési idő után, ami nagyban függ az aljzat típusától és a helyiség klimatikus viszonyaitól, fektessük a burkolatot a ragasztóágyba és óvatosan simítsuk bele. Enyhén nyomjuk meg, hogy a burkolat teljes felületen érintkezzen a ragasztóval. Páraáteresztő burkolat, nedvszívó felületre történő ragasztása esetén, mint például tűfilc, az anyagot fektessük le a nedves fázisban. Ha nem páraáteresztő burkolatot fektetünk nedvszívó felületen, mint pl. PVC, linóleum, vagy gumi,várjunk, amíg a ragasztó kiszellőzik és áttetszővé válik, de még mindig ragad és ezután fektessük a burkolatot. A buborékmentes fektetés érdekében hengereljük át a lerakott burkolatot. A Schönox Emiclassic ragasztó felhordása történhet glettvassal, fogazott glettvassal, vagy oldalfalra hengerrel.

Paraméterek:
Alapanyag: műgyanta diszperzió adalékokkal
Sűrűség: kb. 1,1 kg / l
Oldószer: víz
Alkalmazási hőmérséklet: min. 15 °C
Hőállóság padlófűtésen: max. 50 °C
Kiadósság: 200 g/m2 A1-A4 fogazott glettvas esetén 200-300 g/m2 B1-B3 fogazott glettvas esetén 300-500 g/m2
Kiszellőztetési idő: kb. 10 perc
Kötési idő: kb. 60 perc
Száradási idő: kb. 24 óra
Végső szilárdság: kb. 72 óra
Tárolási hőmérséklet: min. 5 °C
Kiszerelés: 6kg (vödörben)