Vízálló laminált padló

Swiss Krono laminált padló
2023-04-03
Vízálló szegélylécek
2023-04-03

A vízálló laminált padló az egyik legnépszerűbb típus. Minden magára valamit is adó gyártó választékában megtalálható. A Rocko spc padló, vagy a HDM spc padló olyan minőséget képviselnek, amelyekkel a legjobbak közé kerültek. Még nagyon sok márka megtalálható ezen a palettán, amely olyan minőséget és gazdag választékot nyújt, ami sok vevő elégedettségét eredményezi.

Mi is az a laminált padló?

Egy olyan melegburkolat fajta, amely különböző rétegekből áll, az alapját egy faőrleményből készült lap alkotja, alatta van a melanimos balanszréteg. A padló felszínén található a dekorréteg, amely UV – álló, a szín megtartásának érdekében. Mindennek a tetején egy védőgyanta bevonat van, ami véd az ütésektől és karcolásoktól. Ez egy általános laminált padló, ami szintén jó minőséget nyújt, de a vízálló laminált padló sokkal több lehetőséget rejt magában. Sokak vágya teljesült azzal, hogy már a fürdőszobába is nyugodtan alkalmazhat faburkolatot. A faburkolat a fürdőszobában nem új keletű, és sokan megvalósították igazi fával, de azt gyakran karban kellett tartani, időnként kezelni, mert hajlamos volt bepenészedni és megvetemedni is. Ezek a faburkolatok – bár szépek voltak – nem voltak igazán hosszú életűek.

A laminált padló vízhatlan változata ugyanolyan tartós, mint a hagyományos. Nagy előre lépés ez a padlók történetében, hiszen a csempe, kőburkolat lerakása nagy szakértelmet és egy csomó egyéb anyagot és eszközt igényel, ráadásul könnyen törik.

Ezzel ellentétben a vízálló laminált padló lerakásához nem feltétlenül kell szakembernek lenni, a klikkes megoldásnak köszönhetően könnyen lerakható, és ha a jövőben megsérül valamelyik elem, az könnyen kicserélhető. Nem olyan érzékeny, mint egy csempe, és nagyobb biztonsággal fúrhatunk bele lyukat is.

A gyártók azokra is gondoltak, akik jobban kedvelik a kőhatást, ugyanis olyan padlóburkolatok is elérhetők, amelyek beton vagy kő hatását keltik. Jobban megéri ezeknek a laminált padló változatát használni, mint eredeti köveket vagy csempéket, a kedvezőbb tulajdonságaik miatt.

Próbálja ki a modern tecnológia adta lehetőségeket, vásároljon életre szóló élményt.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben