Vízálló szegélylécek
2023-04-03
Kültéri wpc padló
2023-04-03

A wpc kerítéselem egy olyan fa – műanyag kompozit anyagból épül fel, amely megszólalásig olyan, mint a fa, mégsem kell az előállításához erdőket kivágni, mert ipari célra termesztett fából készül. Ez az anyag minden igénynek és elvárásnak megfelel, amit a mai kor embere támaszt a gyártók felé. Ez az anyag egyre több helyen előfordul, találkozhatunk vele éttermek, kávézók teraszán, de othonunk teraszához is a legjobb választás. Különböző színekben és árnyalatokban kapható, és igen gazdag a választék.

Sokan szeretnének fa kerítést, mert az melegséget sugároz, ugyanakkor kellően takar is, de tartanak attól a sok karbantartási munkától, amit a fa igényel, főleg kültéren. Folyamatosan ápolni kell, átfesteni, és ez hosszú távon megterhelő lehet.

A wpc kerítéselem használatával megspórolhatja azt az időt, pénzt és energiát, ami egy fakerítés esetében szükséges. Ezt a kerítéselemet csak egyszer kell megvenni és kerítést építeni belőle, utána már csak gyönyörködni kell a szépségében.

Miben különbözik a fától?

Gyakorlatilag mindenben, kivéve a külső megjelenést, mert az pont olyan, mint egy faelem, ugyanakkor rengeteg olyan kedvező tulajdonsága van, ami a fában nincs meg, csak hosszas kezelés árán:

  • Környezetbarát, 100%- ban újrahasznosítható anyag
  • Színe nem fakul, ellenáll a legnagyobb UV sugárzásnak is.
  • A legszélsőségesebb időjárásnak is ellenáll
  • Nem penészedik, nem gombásodik
  • Semmilyen kezelésre, karbantartásra nincs szükség
  • Könnyen kezelhető és összeszerelhető, még saját magunk is belevághatunk a munkába
  • Már meglévő kerítéselemre is könnyedén felszerelhető

A wpc keítéselem egy olyan, a legújabb technológiát felhasználó anyag, amelynek segítségével könnyen és gyorsan teremthet élhető, barátságos kültéri megoldásokat, amivel már semmi dolog nincs, mégis hosszú évekig élvezheti a jelenlétét. Ezzel az anyaggal olyan külső tereket valósíthat meg, amit mindig is szeretett volna, csak egyik megoldást sem érezte tökéletesnek. Nos, a wpc-ről elmondhatjuk, hogy minden olyan tulajdonság megvan benne, amit szívesen alkalmazunk otthonunkban. Legyen szó teraszról, kerti járdáról, vagy kerítésről, a felhasználási terület szinte végtelen.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben