RENDELÉS KÜLDÉSE

 

VÁSÁROLJON OTTHONRÓL!

Hogy Önnek a vásárlás minél kényelmesebb és rugalmasabb legyen, rendelését írásban is elküldheti részünkre.

A megrendelés leadásakor kérjük vegye figyelembe, hogy boltunk nem webáruház, így a megrendelés nem minősül Online vásárlásnak, továbbá a megrendelés fizetési kötelezettséggel jár! Kérjük, csak olyan árut rendeljen meg, amit előzetesen személyesen megtekintett, vagy ismer. A rosszul választott színű, méretű vagy típusú termékeket nem tudjuk visszavásárolni vagy kicserélni.

A rendelés menete:

Ha Ön rendelni szeretne termékeinkből, azt írásban az sbsparketta@gmail.com e-mail címen vagy akár a lenti mezők kitöltésével is megteheti. A megrendelni kívánt termékeket pontos megnevezéssel, ha lehet cikkszámmal és a mennyiségek pontos megadásával sorolja fel. Megrendelést kizárólag írásban tudunk elfogadni a félrehallás vagy félreértések elkerülése végett. Természetesen ha felmerülő kérdései vannak, telefonon nyugodtan kereshet minket, szívesen állunk rendelkezésére.

A megrendelés beérkezésekor megrendelőlapot állítunk ki, melyet elküldünk az Ön részére. A megrendelőlap tételesen tartalmazza a megrendelt termékeket, azok pontos mennyiségével és árával együtt, továbbá a kiszállítás költségét is ha igényelte a házhoz szállítást.

Ha a megrendelőlapot leellenőrizte és azon mindent rendben talált, akkor írásban vissza kell igazolni, hogy elfogadja a megrendelést és a vásárlási feltételeket. Továbbá kérjük, hogy küldje el részünkre az elérhetőségei mellet a számlázási nevet és címet. Cég esetén az adószámra is szükségünk lesz. Magánszemély esetében akkor kérjük el az adószámot, ha a számla ÁFA értéke meghaladja a 100 000.- Ft-ot

Ha Ön visszaigazolta, hogy elfogadja a megrendelést, akkor díjbekérőt küldünk a vételár elutalásához. Kérjük, hogy utaláskor a megjegyzés rovatba írja be a díjbekérő, vagy előleg számla sorszámát és a megrendelő nevét.

Az utalás beérkezésekor aktiváljuk a megrendelést és az árut beszállíttatjuk boltunkba, vagy ha a megrendelésben kérte, akkor kiszállítjuk a megadott szállítási címre.

Ha csak árajánlatot szeretne kérni, itt azt is minden további nélkül megteheti.

Facebook