Hogyan vásárolhatok?

SBS Parketta

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

Információk a vásárlási és garanciális feltételekről

 

 

Alap információk

A honlapunkon feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, 27% ÁFA tartalommal.

Mivel mintabolt vagyunk, parkettákból és laminált padlókból nem tartunk árukészletet. Az áru nagy része rendelésre érkezik külső raktárból és a legtöbb esetben 2-5 nap alatt elérhető. A prémium kategóriájú, gyártással rendelt áruk esetében a beérkezési idő akár 2-4 hét is lehet a mennyiségtől és a gyártótól függően, de ezek között is vannak azonnal elérhető típusok. A Swiss Krono és Classen laminált padlóink, vagy bambusz parkettáink egy része akár azonnal is átvehető külső raktárunkból.

Boltunkban minden termékünk megtekinthető mintatábla formájában.

Mintákat kaució fejében tudunk kiadni. Ha Ön otthonában szeretné megnézni a kiválasztott padlót, nyugodtan hazaviheti és egyeztetheti az otthonában található színekkel. A kaució összege 5 000.-Ft mintatáblánként és 10 000.-Ft legyező minták esetén.

Megrendelés leadható személyesen boltunkban, vagy ha Ön távolabb lakik esetleg ideje nem engedi, hogy befáradjon boltunkba akkor email formájában. Telefonon nem áll módunkban rendelést felvenni. Ennek oka a félrehallás vagy félreértés elkerülése.

Megrendeléskor megrendelőlapot állítunk ki a kiválasztott minta alapján.

A megrendelőlap kiállításakor rögzítjük a vásárló nevét, telefonszámát és lakcímét, amit a törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezelünk és azt harmadik személynek nem adjuk ki.

Az áru megrendelésekor biztosítékként előleget kérünk. Az áru fajtájától és mennyiségétől függően az előleg összege 40-50%, a hosszabb átfutási idejű áruk esetén 70-80%, WPC termékek esetén 100%.

Kérjük a szükséges anyag mennyiséget pontosan számolja ki, mert a megmaradt termékeket nem tudjuk visszavásárolni.

Igény esetén nagyságrendi árajánlatot tudunk adni. Az általunk kiszámolt mennyiségeket minden esetben ellenőriztesse szakemberével, aki a helyszínen pontos felmérést tud készíteni. A nagyságrendi árajánlatban szereplő mennyiségekért, a helyszíni felmérés hiányában felelősséget nem vállalunk. Ezzel kapcsolatos reklamációt nem fogadunk el.

Kisebb mennyiségű megrendelést, ha Ön igényli, futárszolgálattal tudunk küldeni. Ez esetben a vételár teljes összegét kérjük előre kifizetni. A szállítási költséget a futárnak kell fizetni. A futárszolgálattal történő szállítás közben megsérült árukért felelősséget nem tudunk vállalni. Ez esetben a kártalanítást a futárszolgálattal kell rendezni.

A honlapon feltüntetett árak nem minősülnek ajánlat tételnek! Ennek az az oka, hogy árváltozás esetén időbe telik míg a honlapunkat frissítjük és a frissítés befejezéséig a régi árak láthatók. Természetesen az árak általában mindig megfelelnek a valóságnak!

A gyártók a garanciát feltételekhez kötik. Mindig figyelmesen járjon el és figyeljen a feltételek betartására, hogy az esetleges hibák esetén a garancia érvényesíthető legyen! A feltételekről a vásárlás folyamán felvilágosítást adunk.

A termékek garanciáját nem az SBS Parketta, hanem minden esetben a termék gyártója biztosítja. A felmerülő problémákat nekünk kell jelezni és mi segítünk lebonyolítani a garanciális ügyintézést.

A vevő a jótállási igényét kizárólag a vásárláskor kapott számla bemutatása esetén érvényesítheti!

Bármi egyéb kérdése merül fel, keressen minket bizalommal.
További kérdésem van>>>

Facebook