Krono original laminált padló

HDM spc padló
2023-04-03
Kronotex laminált padló
2023-04-03

Ha természetes padlóburkolatot keres, akkor a legjobb választás a Krono original laminált padló. A cég elsődleges szempontja a természetes megjelenés, nagy hangsúlyt fektettek az ilyen tulajdonságú felületek előállítására. A látvány magáért beszél, ha ennek a márkának a padlóját teszi le a nappalijában, akkor szinte hallja csicseregni a madarakat, susogni a fákat, folyamatosan olyan érzése lesz, mintha egy erdő mellett lakna. Ez főleg azoknak áldásos tulajdonság, akik egy beton dzsungelben élnek, és hiányzik az életükből a természet közelsége. Nagy a választék szín- és anyag hatásban. Bármelyiket is választja, olyan terméket visz haza, amely hosszú évekig lenyűgöző látványt nyújt. A színezés, a felületi struktúrák, a tapintás, a fényesség, ez mind együtt az eredeti fa benyomását kelti, és díszítheti otthonát.

Mitől különleges a Krono original laminált padló?

A nappali a lakás olyan területe, ahol a legtöbbet tartózkodunk, együtt tévézünk, játszunk a gyerekkel, pihenünk. Ennek a területnek a padlóján járkálunk a legtöbbet, ezért érdemes végiggondolni, hogy milyen laminált padló illik legjobban hozzánk, az életvitelünkhöz. Melyek azok a tulajdonságok, amelyekkel rendelkeznek ezek a padlók?

  • Foltálló – ha a padlóra ömlik valami, bor, kávé, körömlakk, akkor nem kell pánikba esni, mert könnyen eltüntethető.
  • Nagy ellenálló képesség – bútorok áthekyezésekor nem kell félnünk, hogy nyomot hagyunk a padlóban, mert az sziklaszilárdan ellnáll.
  • Kattintós rendszer – ez azt jelenti, hogy csak össze kell kattintani az elemeket, amikor lerakjuk, nincs szükség egyéb eszközre, vegyszerekre
  • Padlófűtéshez is ideális
  • Antiallergén
  • Fényálló – ha a padlót közvetlen napfény éri, nem kell aggódni, hogy kifakul, megtartja eredeti színét.

Látható, hogy a Krono original laminált padló megalkotói mindenre gondoltak, ami egy igazi otthon megteremtéséhez szükséges, illetve a nappali dísze lehet.

Élvezze otthonában a fa áldásos jelenlétét, meleg hatását. Ha nemcsak a nappaliban szeretne gyönyörködni a fában, akkor lehetőség van a padló vízálló változatának lerakására a konyhában, fürdőszobában, ugyanennek a cégnek a termékeiből.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben