Kronotex laminált padló

Krono original laminált padló
2023-04-03
Lambéria
2023-04-03

A nappali lelke a padlóburkolat. A Kronotex laminált padló minden esetben lenyűgőző látványt nyújt, megunhatatlan a szépsége, természetessége, sima felülete. A nagy választéknak köszönhetően kiválaszthatja azt a felületet, amely egy életen át díszítheti otthonát anélkül, hogy látható lenne rajta az idő múlása. Ezen a német minőségen ugyanis nem fog az idő, örök ifjú marad, hála a legújabb technológiának. A cég minden olyan innovatív megoldást bevetett, amellyel biztosíthatja a termékek hosszú élettartamát. A szállodák és irodaházak is sokszor használják ezt a márkát, mert amellett, hogy igen tartós anyagról van szó, a szemnek is kellemes látványt nyújt.

Bármilyen stílusú lakáshoz is keres padlóburkolatot, itt egész biztos, hogy megtalálja. A letisztult felülettől a rusztikusig, különböző színben, de mindig magas minőségben rendelkezésre áll rengeteg változat.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a Kronotex laminált padló?

Ez a padló csak jó tulajdonságokkal rendelkezik, nem ismerünk olyan esetet, ami visszavenne a minőségéből. De melyek ezek a jó tulajdonságok?

  • Kopás és fényálló – bírja a terhelést, a járkálást és a bútorok áthelyezését. UV védőréteggel látták el, hogy a ráeső fénytől na fakuljon a színe.
  • Folttaszító – ez azt jelenti, hogy ha kifolyik a kávé vagy a bor, néhány mozdulattal eltávolítható, és nem hagy nyomot.
  • Könnyen tisztítható
  • Természetbarát – minden darabot teljesen vegyszermentesen állítanak elő, ezen kívül kilencven százalék fatartalommal rendelkeznek, vagyis igazán természetes anyagról beszélünk.

A Kronotex laminált padló dekor része jó minőségű impregnált papírból és egy vékony melanin gyanta rétegből áll. Amikor vásárlásra kerül sor, igazán elengedheti a fantáziáját, mert a gazdag választék lehetővé teszi minden igény teljesítését. Természetes fa hatás, trendi, letisztult, fényes vagy matt felületek, gazdag színválaszték, ezt mind megtalálja egy márkán belül. Könnyű a lerakása, és egyszerűen lehet kezelni a felületet. Nem kell sok időt és energiát pazarolni ahhoz, hogy mindig gyönyörű legyen a padló! Aki ezt a német gyártmányt választja, az egy életre választ.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben