Vízálló szegélylécek

Vízálló laminált padló
2023-04-03
Wpc kerítéselem
2023-04-03

Amikor új padlót szeretnénk a lakásunkba, mert éppen a felújítást végzünk, akkor fordítsunk nagyobb gondot a szegélyléc kiválasztására. Vízálló szegélylécek, magas szegélylécek, bordázott vagy egyenes, ezek mind olyan szempontok, amelyeket figyelembe kell venni. A szegélyléc a padló lerakásának utolsó momentuma, a hab a tortán. Ha nem a megfelelő, a padlóhoz illeszkedő szegélylécet vásároljuk meg, akkor azzal szétromboljuk az összhatást, és nem érezzük a harmóniát. Nem szabad ezt a baklövést elkövetni, mert az egész lakás hangulatát befolyásolja a figyelmetlenségünk.

Ma már nem feltétlenül kell a padlóval azonos színű szegélylécben gondolkodni, engedjük szabadjára fantáziánkat, és teremtsünk elegáns, élhető tereket. A ma olyan divatos szürke színt feldobhatjuk egy fehér szegélyléccel, amely mint egy kontúr fut végig a szobán, kiemelve a padló szépségét.

Nemcsak vízálló padlóhoz ajánlatos a vízálló szegélylécek használata, mert gyakran előfordulhat, hogy kiömlik egy pohár víz, de a szegélyléc felfogja azt és ellenáll. Egy olyan praktikus megoldásról van szó, ami nemcsak szép, de hasznos is. Milyen egyéb tulajdonsággal rendelkeznek ezek a szegélylécek?

  • Gyorsan és egyszerűen lehet velük dolgozni, könnyen méretre lehet vágni
  • Megtartják alakjukat, nem deformálódnak el, ha negyobb víz éri a felületet.
  • Lakkozott változatban is kapható, amely selymes fényt kölcsönöz, valamint könnyebben tisztítható.
  • Festhető változata is elérhető, ez egy speciális alapozást kap, amit egyszerűbben lehet lefesteni
  • Mivel teljesen vízálló, nedves vagy magas páratartalmú helyiségekben is megállja a helyét.

A vízálló szegélylécek nagy választékából választhatja ki a megfelelőt. A kínálatban szerepelnek inox felületű szegélylécek, flexibilis szegélylécek, vagy olyanok is, amelyeket LED fénnyel láttak el, így este kellemes hangulatot teremtenek.

Jól látható az a folyamat, ahogy a szegélylécek az évek során kivívták a figyelmünket, és nagyobb fontosságot kezdtünk tuladonítani nekik. A szegélylécek képesek befolyásolni a szoba megjelenését, hangulatát, egyre fontosabb szerepet vállalnak a lakberendezésben.

Érdemes végignézni az óriási választékot, mert olyan megoldást is találhat, amit eddig nem is ismert.

gdpr-image
Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. A webhely használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben